STIGLO MU NOVO VELIKO PRIZNANJE: Ivan Jurić ostavio za sobom velika trenerska imena, i našao se u eliti!

Screenshot

Poznati nogometni magazin FourFourTwo napravio je popis 50 najboljih trenera svijeta u 2021. godini.  Među njima se našlo mjesto za jednog hrvatskog stručnjaka čime mu je stiglo novo priznanje, riječ je  Ivanu Juriću koji je prošlu sezonu završio na klupi Verone, a od ljeta vodi Torino.

Jurić se nalazi na 42. mjestu, a iza njega je ostalo nekoliko uglednih imena poput Rafe Beniteza i aktualnog trenera Barcelone Xavija.

“Ivan Jurić sagradio je katedralu na živom pijesku u Hellas Veroni. Učenik Atalantinog Giana Piera Gasperinija prošle je sezone u svojoj momčadi imao 13 posuđenih igrača s kojima je igrao u sustavu 3-6-1 i otključavao vrata na koja nije imao pravo. Nadamo se da će Jurić ove sezone dobiti malo više stabilnosti u Torinu kako bi pokazao za što je sposoban. Njegova je momčad izvrsna u ograničavanju razmaka između linija, igranju duboke obrane i iskorištavanju šansi koje se pojavljuju. Mogla bi iznenaditi mnoge pod Jurićevim vodstvom”, piše FourFourTwo.

Na prvom mjestu prema ovom izboru je menadžer Man.Citya Pep Guardiola koji je osvojio premierligaški naslov sa Građanima. iza njega je trener Chelseaja Thomas Tuchel, a Top 5 zatvaraju Jürgen Klopp (Liverpool), Antonio Conte (Inter/Tottenham) i Hansi Flick (Bayern/njemačka reprezentacija), pišu Sportske novosti.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI