ŠTIMAC: „Cirkusanti na čelu sa Šukerom sprdaju se s Hrvatskom“

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Situacija sa Zlatkom Dalićem ga je razljutila

Situacija oko novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije još uvijek nije jasna. Zlatko Dalić uskočio je u posljednji tren, kada je trebalo preuzeti ekipu za put u Ukrajinu. Uspio je u kratko vrijeme malo poboljšati psihu igrača i donijeti nam pobjedu, ali njegovo mjesto još uvijek nije sigurno.

Strašno to ljuti Igora Štimca, koji je bez dlake na jeziku “oprao”, točnije izvrijeđao HNS.

To samo govori o tome koliko su ljudi u HNS-u neozbiljni. Ako su nas već mijenjali u prvoj minuti nakon poraza, kako bi sačuvali svoje fotelje, za Dalića su trebali imati spreman ugovor pet minuta prije kraja utakmice s Finskom, a ne da se sada ovako razgovara, diskutira i špekulira. To su cirkusanti na čelu sa Šukerom koji se opet sprdaju s Hrvatskom. Dalićev nedefiniran status je novi dokaz da ih doživotno treba udaljiti iz HNS-a”, krenuo je Štimac oštro.

Analizirao je on i moguće suparnike Vatrenih u doigravanju.

Već tradicionalno, iz nekog razloga, otočne reprezentacije nam nikako ne leže. Sa Škotskom smo imali problema, Engleze smo pobjeđivali, ali i teško gubili od njih, ni s Walesom nije bilo jednostavno. U toj priči možda bi najrađe birao između Sjeverne Irske i Švedske. Ipak, bez obzira na to koga dobili, dečki će morati igrati na visokom nivou i ponoviti drugo poluvrijeme iz Kijeva”, zaključio je Štimac za Tportal.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI