ŠTIMAC JE NAJVEĆI KRITIČAR, JAKOBUŠUĆ DOBIO PRAVU PORCIJU! ‘Ako ovo gledaš, baci strategiju u smeće i reci falio sam’

Screenshot: Sportska televizija

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije i sportski direktor, trener i igrač Hajduka i sadašnji izbornik Indije Igor Štimac slovi za jednog od najglasnijih protivnika trenutnog načina upravljanja Hajdukom, a svoje nezadovoljstvo ovim aspektom splitskog kluba ponovno je podijelio u javnosti.

Trenutno se odmara u Hrvatskoj, a bio je gost u emisiji “Istinom do gola” autora Zdravka Reića. Komentirao je situaciju u Hajduku, Jakobušića i raznim drugim temama.

“Da jednog takvog momka staviš sa 17 godina u prvu momčad i staneš iza njega dvije sezone. Ti samo na njemu imaš 10 do 20 milijuna eura u trenutku kad on ima dvadeset godina. Zato je Dinamo toliko ispred nas i to je put kojem se treba vratiti” komentirao je transfer Mate Ivkovića, kadeta Hajduka u Romu.

“Treba iskoristiti ovu priliku jer ide reorganizacija Lige prvaka. Pazi, Hajduk ima jedinstvenu priliku da se kvalitetno sjedne za stol. Ako stvarno volimo taj Hajduk, ajmo napraviti plan koji je dugoročan, pusti onu prezentaciju Hajdukove budućnosti. Baci to u smeće, zapali to, Jakobušiću, ako ovo gledaš. Bog ti dao, reci ‘falio sam'”, rekao je Štimac pa dodao:

“Okreni se reorganizaciji, okreni se onome što dolazi. To će biti natjecanje koje ti garantira osam utakmica Lige prvaka. Utrostručit će se prihodi i oni koji krenu u tom natjecanju, nikad iz njega neće izaći jer će toliko skočiti financijski da ih nitko neće moći uhvatiti.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI