ŠTO SE DOGODILO KOBNE NOĆI U SKOPJU? Makedonski ministar naredio provedbu inspekcijskog nadzora

Izvor: Facebook

O tome što se zapravo dogodilo s hrvatskim rukometašem Denisom Totom i koji je uzrok njegove smrti, još uvijek se raspravlja u javnosti. Makedonski mediji intenzivno pišu i objavljuju reportaže o njegovoj smrti.

Iako se u početku pisalo o srčanim problemima, čini se da je ipak okidač bio nasilan momenat, odnosno da je umro preminuo od posljedica premlaćivanja i udaraca koje je dobio kobne noći u Skopju, piše portal Dnevno.

Tako Makedonska televizija javlja da je riječ o nasilnoj smrti i poziva se na izvještaj liječnika sudske medicine prilikom obdukcije.

“Izvještaj tvrdi da je obdukcija pokazala kako je kobno bilo oštećenje mozga prouzročeno udarcem u glavu.”

Naime, službenu potvrdu o tome je makedonska Telma TV dobila od tužiteljstva Skopja, a predmet će se otvoriti kad dokumentacija bude kompletirana.



Tako su navodno uključene tri osobe, od kojih su dvije već privedene, a jedna je u bijegu. Za slučaj je dostavljena i videosnimka na kojoj se vidi da su Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu u parku.

Isto tako makedonski mediji pišu da je tamošnji ministar zdravstva Bekim Sali naredio da se provede inspekcijski nadzor u postupku prijema i liječenja hrvatskog rukometaša.

“Povodom smrti prerano preminulog hrvatskog rukometaša Ministarstvo zdravstva izražava najdublju sućut obitelji i njegovim najbližima”, poručili su iz tamošnjeg ministarstva.

U svakom slučaju nejasno kako su iz bolnice isključili u startu svaki oblik nasilja, bez da je provedena obdukcija, a koja je na kraju potvrdila sumnje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI