STRAH OD NOVOG NAPADA: Modrića, Kovačića i ostale igrače Reala čuvaju specijalne postrojbe

Ništa se ne prepušta slučaju, pa će tako nogometaše Real Madrida koji u srijedu u 20 i 45 igraju svoju četvrtfinalnu utakmicu s Bayernom, osiguravati specijalna policija.

Bombaški napad na autobus nogometaša Borussije u Dortmundu koji se dogodio uoči utakmice četvrtfinala Lige prvaka u utorak oko 19 i 15, izazvao je veliku paniku u Njemačkoj. Ništa se ne prepušta slučaju, pa će tako nogometaše Real Madrida koji u srijedu u 20 i 45 igraju svoju četvrtfinalnu utakmicu s Bayernom, osiguravati specijalna policija.

Tragičan događaj u Dortmundu u kojem je teže ozljeđen nogometaš Borussije, Marc Bartra, potaknuo je Nijemce da pošalju 30-ak dobro naoružanih specijalaca kako bi čuvali Modrića, Kovačića i ostatak društva Reala. Planirano je bilo da idu pod normalnom pratnjom, ali čim se doznalo za nemili događaj u Dortmundu, snage policije i osiguranja su udvostručene.

U hotel je odmah poslano 30-ak specijalaca s pancirkama, a oni u ekpresno pročešljali područje, dok je autobus madridske momčado premješten na sigurno, tvrde njemački mediji. Isto tako Nijemci tvrde kako su specijalci cijelu noć dežurali oko hotela u kojem odsjedaju nogometaši ‘kraljevskog kluba’, a pratnja će se zadržati sve do odlaska iz Njemačke.

Zanimljivo, Nijemci pišu kako pred hotelom u kojem se nalaze Bayernovi igrači nema takve strke. Mjere zaštite oko njihova hotela su standardne kao i na svakoj utakmici Lige prvaka.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI