STRAŠNA NESREĆA MICKA SCHUMACHERA! Zabio se bolidom u zid pri brzini većoj od 200 km/h

Foto: Facebook

Na kvalifikacijskom treningu za Veliku nagradu Saudijske Arabije, drugu utrku sezone Formule 1, dogodio se težak incident. Naime, tešku nesreću doživio je Mick Schumacher, sin legendarnog Michaela Schumachera, sedmerostrukog svjetskog prvaka, objavio je Dnevnik.hr.

Mick se u drugoj rundi kvalifikacija zabio u zid pri brzini većoj od 200 km/h.

Bolid momčadi Haas, za čijim se upravljačem nalazio Schumacher doživio je teška oštećenja i suci su odmah izvjesili crvenu zastavu koja označava prekid kvalifikacija.

Nekoliko minuta trajala je neizvjesnost što je s Mickom Schumacherom. Trening je prekinut, a ostali vozači odmah su otišli sa staze u boks i, baš kao i svi ljubitelji Formule 1, iščekivali su informacije oko njegova zdravstvenog stanja.

No, nakon nekoliko minuta iz njegove momčadi su se oglasili na Twitteru:“Čuli smo da je Mick pri svijesti, izvan bolida i trenutno na putu prema zdravstvenom centru”, objavili su na Twitteru.

Nešto kasnije do mjesta nesreće je došla dizalica koja je htjela podići bolid i maknuti ga sa staze, ali čim je bolid podignut odmah se prepolovio u zraku, što najbolje svjedoči o posljedicama ovog strašnog sudara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI