STVAR SE ODVIJA FILMSKOM BRZINOM: Guardiola i City dogovorili veliki transfer! Procurili detalji bogatog ugovora Haalanda i Građana

Foto: Guliver Images

Sjajni 21-godišnji Norvežanin Erling Haaland svoju bi nogometnu karijeru trebao nastaviti u Manchester Cityu. Ta je vijest prostrujila brzinom munje a sve je potvrdio ugledni The Athletic. Sve još dodatno začinio i novinar koji je ekspert za transfer Fabrizio Romano.

On tvrdi da će cijeli posao biti zaključen i službeno potvrđen do kraja ovog tjedna.

Manchester City bi Borussiji Dortmund trebao isplatiti 75 milijuna eura odštete, a navodi se kako bi kompletan posao Manchester City trebao koštati oko 350 milijuna eura. Haaland bi vjernost Građanima trebao potpisati na pet godina, odnosno do ljeta 2027. Trebao bi biti plaćen u rangu najboljeg igrača Citya Kevina De Bruynea točnije tjedno bi trebao zaraditi 375 tisuća funti tjedno. Sjajni Norvežanin je  ove sezone postigao 21 pogodak u 23 nastupa za ekipu iz Dortmunda, a ukupno je u dresu žuto-crnih postigao 85 golova u 88 nastupa. On bi konačno trebao biti rješenje Pepa Guardiole po pitanju realizacije jer je upravo promašivanje šansi Citya koštalo izbacivanja iz Lige  prvaka a  to je za City veće godinama postao glavni cilj. Haaland bi konačno mogao razrješiti i taj problem jer Guardioli je nasušno bio  potreban pravi rasni golgeter u njegovoj momčadi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI