SUBA, DOBRODOŠAO KUĆI! Hajduk službeno predstavio svoje veliko pojačanje! Poznati i detalji ugovora

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Splitski je Hajduk danas napravio još jedan veliki i jaki transfer. Danijel Subašić ponovno će obući bili dres, što smo već i najavili ranije danas.

Veliki golman, tako, nastavlja karijeru nedugo uoči proslave 37. rođendana, a potpisao je ugovor koji traje do ljeta 2023. godine. Nakon devet godina popularni Suba ponovno će nositi dres splitskog velikana.

Sve je postalo i službeno jer je Hajduk informaciju objavio na svojoj službenoj stranici.


Subašić se vratio u Hajduk u kojem je prvi put bio u razdoblju od 2008. do ’12., nakon čega je prešao u Monaco. U Kneževini je  branio do ljeta prošle godine, a nakon toga je bio bez kluba.

Subašić će na Poljudu braniti s dresom s brojem jedan na leđima, što sugerira da bi trebao biti glavni, dakako, dok se vrati u punu formu s obzirom na to da ipak nije dugo bio u akciji u službenim utakmicama.“S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana, koji će biti uzor našim mladim igračima, ali i velika podrška iskusnijima. Josip Posavec se ozlijedio i na njega nećemo moći računati sljedeća tri mjeseca. Odmah smo reagirali i doveli vratara koji će svojim bogatim iskustvom te izraženim pobjedničkim mentalitetom imati veliki utjecaj na svlačionicu te je odličan izbor za drugog vratara. Subašić je cijelu svoju karijeru branio na najvišoj nogometnoj razini, predstavlja igrački autoritet, a imat će nemjerljiv utjecaj na razvoj naših mladih vratara”, istaknuo je nakon potpisa ugovora Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za hajdukovu službenu stranicu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI