Suca s Camp Noua čeka teška kazna: Ayetkin se neće izvući zbog katastrofalnog suđenja na utakmici Barce i PSG-a

Photo: BVB.de

Sporan je penal nad Suarezom nakon kojeg je Neymar zabo za 5:1, kao i prekršaj Mascherana nad Di Marijom nakon kojeg Aytekin nije dosudio.

Prošla su dva dana nakon velike pobjede Barcelone nad PSG-om u Ligi prvaka, a glavna tema i dalje je glavni sudac, Nijemac turskih korijena Deniz Aytekin. Sudac je s razlogom glavna tema jer je zbog njegova katastrofalnog suđenja i sumnjivih odluka PSG podnio žalbu. Sporan je penal nad Suarezom nakon kojeg je Neymar zabo za 5:1, kao i prekršaj Mascherana nad Di Marijom nakon kojeg Aytekin nije dosudio.

Bilo je tu još pregršt dvojbenih situacija u kojima je sudac loše reagirao, ali to na koncu ne smije umanjiti veliku pobjedu Barcelone, odnosno, ne smije biti izgovor Parižanima za sramotno lošu predstavu na Camp Nouu.

Ipak, Aytekin se neće izvući zbog kravala kojeg je prouzročio, Marca piše kako UEFA-ina sudačka organizacija na čelu s Pierluigijem Collinom, razmatra suspenziju za njemačkog suca. U prijevodu to znači kako vjerojatno neće tako skoro suditi utakmice elitnih europskih natjecanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI