SVE JE POZNATO: Objavljen raspored utakmica Dinama u Ligi prvaka

Europska krovna organizacija, UEFA, objavila je konačan raspored utakmica Lige prvaka za sezonu 2019./2020. Najviše od svega nas zanima kako će naš državni prvak Dinamo igrati.

Prva utakmica u Ligi prvaka Dinamo otvara protiv Atalante na Maksimiru 18.rujna s početkom u 21 sat. Potom gostuju u Engleskoj kod Manchester Cityja i Pepa Guardiole. Sa Šahtarom igraju u trećem i četvrtom kolu, prvo u gostima te potom kod kuće. Nakon toga slijedi Atalanta u gostima, samo neće se igrati na domaćem terenu Atalante nego u Milanu jer svoje domaće utakmice u Ligi prvaka ne mogu igrati na svom stadionu. Za kraj, poslastica, 11.prosinca odigrat će Dinamo posljednju utakmicu grupne faze protiv Manchester Cityja pred svojima navijačama.

Većinu utakmica će odigrati Dinamo u terminu od 21 sat, dok će dvije odigrati u 18:55, i to protiv Šahtara u gostima te protiv protiv Manchester Cityja u gostima.

Dinamo je dobio jednu aktivnu i atraktivnu skupinu u kojoj bi se mogli nadati prolasku dalje. Manchester City je definitivno favorit ove skupine, dok se sa Šahtarom može igrati i nadigravati. Atalanta je dobro posložena momčad, ali im fali iskustva igranja u europskim natjecanjima.

Također, Hrvatska televizija će prenositi sve tri domaće utakmice Dinama.



RASPORED
1. kolo, srijeda, 18. rujna: 
DINAMO – Atalanta
Šahtar – Manchester City
2. kolo, utorak, 1. listopada:
Manchester City – DINAMO
Atalanta – Šahtar
3. kolo, utorak, 22. listopada:
Šahtar – DINAMO
Manchester City – Atalanta
4. kolo, srijeda, 6. studenoga:
DINAMO – Šahtar
Atalanta – Manchester City
5. kolo, utorak, 26. studenoga:
Atalanta – DINAMO
Manchester City – Šahtar
6. kolo, srijeda, 11. prosinca:
DINAMO – Manchester City
Šahtar – Atalanta

Facebook Comments

Loading...
DIJELI