SVE JE SPREMNO ZA VELIKI TRANSFER: Inter pristao na prodaju Brozovića, izvijesili cijenu, a kupci već stoje u redu

Facebook: F.C. Internazionale (Official)

Premda se spominjala ta famozna svota od 50 milijuna eura, Inter ima velike planove na ljeto i za sada im je najvažnije prodati Brozovića...

Konačno smo i to dočekali. Nakon više od godinu dana špekulacija o odlasku hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića iz Intera, milanski se klub na kraju ipak odlučio za prodaju. Tvrdnja je to talijanskih medija, a pišu i kako je poznata odšteta, Brozović bi Inter trebao napustiti za 25 milijuna eura.

Puno manje od ranije spominjanih svota od 30, 35 pa i 50 milijuna eura koliko mu iznosi odštetna klauzula. Red za usluge Marcela Brozovića je podugačak, a traže ga klubovi iz Engleske poput Arsenala, Mancchester Uniteda, Tottenhama i Chelseaja. Premda se spominjala ta famozna svota od 50 milijuna eura, Inter ima velike planove na ljeto i za sada im je najvažnije prodati Brozovića za tih 25 milijuna eura kako bi riješili problem s Financijskom Fair Playom prema UEFA-i.

Zanimljivo je kako bi se od ovog transfera trebali barem malo namiriti i zagrebački klubovi, Hrvatski dragovoljac i Dinamo. Dragovoljac je klub u kojem je Brozović ponikao, stoga bi im mogla ‘sjesti’ kakva pristojna svota novca, a mogla bi i Dinamu koji je prodao Interu Marcela za osam milijuna eura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI