SVE VIŠE PROBLEMA: Hrvatska ostala bez još jednog aduta!

Hrvatska rukometna reprezentacija okuplja se uoči utakmice EHF EURO Cupa protiv Mađarske u subotu u Osijeku, a uoči te reprezentativne akcije stigla je još jedna loša vijest za izbornika Linu Červara.

Za utakmicu s Mađarima neće moći konkurirati Marko Mamić s obzirom na to da je cijela momčad njegovog Leipziga završila u samoizolaciji zbog koronavirusa u njihovim redovima. Ta novost koju je Leipzig objavio na svojoj službenoj stranici udaljava hrvatskog lijevog vanjskog od ovotjednog priključivanja reprezentativnim suigračima koji će zbog puno problema u subotu trebati igrati u izmijenjenom sastavu od prvotno planiranog.

Červar je još ranije ostao bez niza svojih aduta na koje je računao za ovo okupljanje, uključujući igrače hrvatskog prvaka PPD Zagreba koji su također u samoizolaciji. Ista sudbina je među ostalima pogodila i Ivana Čupića koji se na ovom okupljanju trebao vratiti u reprezentaciju nakon što ga u dresu Hrvatske nije bilo od 2018., no i u njegovom slučaju presudila je samoizolacija zbog koronavirusa u klubu, makedonskom Vardaru.

Podsjetimo, koronavirus se odrazio i na jednu utakmicu koju je Hrvatska ovog tjedna trebala igrati, ali morala je biti odgođena zbog pojačanih mjera opreza. Červarovi izabranici su u srijedu u EHF EURO Cupu trebali biti u akciji u Slovačkoj, no Slovaci su otkazali okupljanje svojih reprezentativaca.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI