SVOGA TIJELA GOSPODAR: Rakitić se vraća gdje je sve počelo?

screenshot

Hrvatski dokapetan Ivan Rakitić dao je intervju za španjolski radio Cadena SER u kojem je progovorio o svojoj budućnosti.

“Period koji sam proveo u Sevilli bio je prekrasan, vidjet ćemo hoću li se vratiti. Ako dođe vrijeme za to, svi znaju da ću biti oduševljen. Rekao sam da ako ikad u karijeri ponovno odjenem dres kluba za koji sam već igrao, bit će to Sevillin. Sevilla je svake godine sve bolja, sanjam o tome da ponovno odjenem taj dres”, rekao je Rakitić.

Komentirao je i vijest da ga traži Atletico Madrid. “Atletico u siječnju? Vidjet ćemo što će biti, ali oni su ekipa koja se bori za titule. To je točno ono što i ja želim”, kazao je srebrni iz Rusije.

Antoinea Griezmanna su navijači Atletica dosta ružno dočekali i brutalno su ga izvrijeđali. Očekuje li isto možebitnim povratkom u Sevillu?

“Morate poštovati mišljenje navijača, ali ovo što su napravili bilo je previše. Griezmann je Atleticu dao puno i nadam se da se to neće ponoviti”, rekao je Rakitić.



Za kraj je komentirao svoj status u Barceloni. “Nikad se ne zna što budućnost nosi, ali je bih bio sretan kad bih ostao u Barceloni, želim igrati jer mislim da još uvijek mogu puno dati. Ne postoji bolje mjesto za to od Barcelone”, zaključio je Rakitić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI