TAKO IZGLEDA ZAJEDNIŠTVO U HNS-U: Šuker i Kustić u ozbiljnom sukobu, Šukerov popis za svečanu ložu u Splitu završio u smeću?

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

“Šuker uživa naše povjerenje”, rekao je nedavno Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u posebnog razgovoru za nacionalnu televiziju. Žučno je objašnjavao:

“Nije bilo nikakvog glasanja o predsjedniku Saveza Davoru Šukeru. Izvršni odbor je bio samo dosljedan i potvrdio je svoju odluku iz šestog mjeseca. Ta odluka nema nikakve veze s povjerenjem Davoru Šukeru. On i dalje ima povjerenje Izvršnog odbora i to nije upitno”.

A sve to je bilo nakon što je Izvršni odbor odbio prijedlog Davora Šukera da se s kormila U21 reprezentacije smijeni Nenad Gračan, pri čemu je bio – jednoglasno odbijen.

Pisali smo tada o velikom sukobu unutar HNS-a i uporno se sve željelo demantirati. Slušali smo floskule o velikom zajedništvu i međusobnoj podršci, da bi ovih dana zakolutala priča koja potvrđuje da je sukob velik poput kanjona u Coloradu.

Sukob se još rasplamsao zbog izbora Igora Bišćana kao izbornika mlade reprezentacije, napominjemo da je Šuker bio protiv, ali ga s očito nije pitalo.



K tome, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić nije se složio s popisom Davora Šukera za ulaznice za svečanu ložu prigodom utakmice Hrvatske i Mađarske u Splitu 10. listopada.

Priča ide toliko daleko pa se spominje da je Kustić taj papir doslovce poderao i bacio u smeće.

Hoćemo li ovih dana opet slušati priče o zajedništvu?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI