TALIJANI NA NOGAMA! Liverpool dolazi po Brozovića? Evo kako bi mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš

youtube

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović pobudio je interes nogometnih velikana i samo je bilo pitanje vremena kada će predstavnik jednog od njih pokucati Interu na vrata. Prema pisanju talijanskog lista Il Liberto upravo to se dogodilo.

“U Interu su bili svjesni da će prije ili kasnije neki europski velikan doći po Marcela Brozovića. Došao je taj trenutak”, piše talijanski Libero.

Prema pisanju tog lista za hrvatskog reprezentativca je zainteresiran ni manje ni više nego europski prvak Liverpool.

“Brozovićevog agenta kontaktirao je Liverpool kako bi dobio sve potrebne informacije oko njegovog dovođenja. Inter pokušava zadržati nogometaša i dogovoriti novi ugovor.”

Brozović je stigao u Inter prije četiri godine, ugovor s klubom ima do lipnja 2022. godine. U ugovoru ima i klauzulu prema kojoj za 60 milijuna eura može napustiti klub, a Inter želi potpisati novi ugovor iz kojeg bi izbacio tu klauzulu. Ako Liverpool plati toliku odštetu, Brozović bi postao najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena. U Interu zarađuje oko tri i pol milijuna eura godišnje, a novim ugovorom mogao bi dobiti oko šest milijuna.Facebook Comments

Loading...
DIJELI