TALIJANI PONOVNO SELE DOMAGAJA VIDU: Veliki dvojac bacio oko na našeg Vatrenog i žele ga u svojim redovima

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Hrvatski nogometni reprezentativac i Domagoj Vida po svemu sudeći od iduće sezone promijenit će klupske boje. Bešiktaš mu neće ponuditi novi ugovor koji istječe prvog dana srpnja te se već tjednima nagađa gdje bi Vida mogao nastaviti s karijeru.

Iako se spominjalo i pisalo o tome kako ga jako žele dovesti Osijek i Hajduk čini se da bi Vida mogao završiti ipak malo zapadnije i u ligi Petice. Talijanski Tuttomercato prije dva tjedna dojavio je da je interes za Vidu iskazao Napoli, a sada je isto napravila i Monza, novi član Serie A i klub čiji je vlasnik Silvio Berlusconi. Njegov čovjek od povjerenje i desna ruka Adriano Galliani vidi upravo našeg Vidu kao idealno pojačanje za izazove koju Monzu očekuju u Serie A.

Monza je ranije već osigurala dolazak jednog novog stopera. Radi se o iskusnom Talijanu i dugogodišnjem nogometašu Intera Andreji Ranocchiji (34), no Berlusconi i Galliani tu se ne planiraju zaustaviti.Vida je u Bešiktaš stigao iz kijevskog Dinama 2018. godine, sad bi se mogao okušati i u drugoj ligi Petice s obzirom da je dio svoje karijere proveo u Bayeru iz Leverkusena.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI