TEŽAK UDARAC ZA VATRENE! Stožerni igrač napustio trening, upitan za Euro?! DALIĆ U ŠOKU TRAŽIO SAMO JEDNO IME!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u Rovinju u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo. Uskoro slijedi prijateljska utakmica protiv Armenija, a izbornik Dalić otkrio je kako su se Vatreni našli u neočekivanim problemima.

Dalić je otkrio kako je Dejan Lovren napustio jučerašnji trening te je nastup iskusnog stopera na Euru pod znakom pitanja.

U pitanju je ozljeda koja je Lovrena mučila i prije.


Težak udarac ambicijama Vatrenih

“Napustio je trening u bolovima, a u pitanju je stara ozljeda ligamenata”, tužno je priznao izbornik. Dodao je kako će bivši igrač Liverpoola, a sada Zenita možda propustiti Europsko prvenstvo. Kroz dan, dva trebalo bi se i službeno znati što je s Lovrenom.A tu nije kraj briga, upitan je i nastup Uremovića:

“Uremović nije u dobroj situaciji i mislim da neće na Euro. Izostao je previše s priprema i nema smisla, što je šteta jer vjerujem da bi nam dobro došao jer može pokriti više pozicija”, zaključio je Dalić.

 

Situacija s ozljedom jako je zatresla rovinjske pripreme Vatrenih. I dok se pisalo o neobično mirnim pripremama, dogodio se šok na koji nitko nije računao niti ga naravno planirao.

Dalić neće putovati s ozlijeđenima

“Žao mi je, ali ja ne mogu na Euro s ozlijeđenim igračima”, rekao je Dalić.

“Situacija, dakle, nije najbolja i o njemu ću, baš kao i o Uremoviću, koji po posebnom programu radi u Zagrebu odlučiti u utorak, kada nam ističe rok o prijavi momčadi za Europsko prvenstvo.”

Povijest se čini se ponavlja u slučaju Lovrena, jer je zbog ozljede 2012. propustio u zadnjem trenutku Euro u Poljskoj i Ukrajini.

Dalić je nakon prvotnog šoka već nazvao očekivani broj svog kolege Igora Bišćana i čini se da je izbornik U21 reprezentacije spreman prepustiti Joška Gvardiola A reprezentaciji, iako je u ponedjeljak ogled sa Španjolcima u četvrtfinalu Eura (U21).

No čini se da će uslijediti kompromis, pustit će se Gvardiola da odigra važnu utakmicu za Hrvatsku, da bi se kasnije priključio Vatrenima, u slučaju da Lovren i definitivno otpadne.

Rok je utorak, kad je prijava, konačna prijava.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI