TJEDAN IZ NOĆNE MORE ZA IGORA TUDORA: U dvije utakmice primio 11 pogodaka!

Facebook

Katastrofalan tjedan je iza hrvatskog trenera Udinesea, Igora Tudora. Nakon dvije utakmice odigrane u manje od deset dana ozbiljno se zatresla trenerska stolica na kojoj sjedi. Njegova ekipa u posljednje dvije utakmice primila je nevjerojatnih 11 golova!

Sinoć je na svom terenu klub iz Udina poražen sa 4 – 0 od Rome, s time da je od 1:0 Tudorova momčad imala igrača više. Ovog vikenda zebrasti su pregaženi ko’ plitak potok na gostovanju kod dinamovog protivnika iz Lige prvaka,  Atalanta ih je pomela sa 7 – 1.

Nevjerojatna je situacija u kojoj se našao Spličanin nakon samo dvije utakmice, posebice što je Udinese u prvih osam kola igrao odlično u obrani, primivši svega šest golova.

Nakon poraza protiv Atalante preuzeo je odgovornost: “Poraz je težak, a ja preuzimam svu odgovornost. Danas smo gledali dvije različite utakmice. Do isključenja Opokua smo gledali najbolji Udinese ove sezone u prvenstvu. Kada smo ostali s desetoricom, Atalanta nas je pregazila. Ovu utakmicu trebamo shvatiti kao lošu epizodu i gledati naprijed”, no kako objasniti poraz protiv Rome s igračem više?

Tijekom današnjeg dana čelni ljudi Udinesea odlučit će ostaje li Tudor na klupi. Udinese je trenutno 14. momčad Serie A s deset bodova, a imaju najlošiji napad lige. U deset kola postigli su samo pet pogodaka, primili su sedamnaest.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI