TKO ĆE VODITI DINAMO U PROLJETNI DIO PRVENSTVA? U igri je poznato ime

Igor Kralj/PIXSELL

U zagrebačkom Dinamu napokon mogu odahnuti nakon vrlo turbulentne jeseni. Hrvatski prvak ponovno je dočekao proljeće u Europa ligi, a i domaće prvenstvo je na kraju pa je Dinamo završio na čelnoj poziciji izjednačen s Osijekom i Rijekom.

Izgleda kako je nakon prvotnog šoka v.d. trener Željko Kopić uspio posložiti kockice u Modrom taboru, te je nanizao četiri pobjede za redom, jednu u Europa ligi i tri u prvenstvu, bez primljenog pogotka, i tako zaključio još jednu Dinamovu pozitivnu jesen, piše portal Dnevno.

No još za sada nema “bijelog dima” iz Maksimira što se tiče novog trenera prve momčadi, a iako se u medijima dosta špekuliralo s raznim imenima, izgleda kako je poziciji prvog čovjeka struke najbliži trenutni v.d. Kopić.

Kako pišu Sportske novosti, Dinamo i Kopić trebali bi potpisati ugovor u sljedećem razdoblju, do Nove godine. Brzo će proći vrijeme do proljetnog dijela prvenstva i Europa lige, gdje Modre čeka Sevilla i Ivan Rakitić. 

Željko Kopić će tako vjerojatno krenuti s Dinamom u proljetni dio prvenstva, no ipak treba pričekati formalno priopćenje iz Maksimira. Još uvijek je svježe sjećanje na neuspjeh dogovora Plavih i Romea Jozaka oko pozicije sportskog direktora.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI