TKO SE SJEĆA HARDENA: Houston krenuo pobjedom u život poslije Brade! Fantastični Jokić opet oduševio, teška ozljeda Nurkića

Facebook: Houston Rockets (Official)

Život bez Jamesa Hardena Houston Rocketsi su nastavili uspješno. Novu su eru otvorili pobjedom.

Podsjetimo NBA svijet protreseo je veliki trade u kojem je popilarni Brada završio u Brooklyn Netsima i pridružio se bivšem suigraču Kevinu Durantu i Kyrieu Irvingu.

Bez Hardena i zvijezda jer nije igrao ni Oladipo koji je također bio uključen u taj mega trade Rakete su slavile kod favoriziranih San Antonio Spursa sa 109:105.

Do pobjede su ih predvodili Wood sa 27 poena i 15 skokova, Brown s 23 poena i sedam skokova te Tate sa 13 poena i 10 asistencija, dok je Johnson sa 29 bio najefikasniji kod Spursa.

Nikola Jokić je nastavio sa sjajnim izvedbama  i opet je oduševio.  U 114:104 pobjedi Denver Nuggetsa protiv Golden State Warriorsa postigao je novi triple-double učinak. Srpski reprezentativac je ubacio 23 poena uz 14 skokova i 10 asistencija. Steph Curry je kod poraženih Ratnika ubacio 35 poena uz 11 skokova.



Jusuf Nurkić je pak doživio tešku ozljedu zgloba ruke, pa je stao na ostao na pet koševa i osam skokova u porazu njegovog Portlanda od Indiane na svom parketu (87:111).

Philadelphia je  ponovno kao i proje nekoliko dana ponovno pobijedila Miami (125:108), dok je Toronto sa 111:108 bio bolji od Charlotte Hornetsa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI