TOMIĆ NE MARI ZA OSIJEKOVE PLANOVE: ‘Želimo pobjedama okončati sezonu, siguran sam da ćemo biti pravi’

Matija Djanješić/Cropix

Derbi 32. kola HNL- a na Rujevici igraju Rijeka i Osijek. Rijeka u okršaj sa momčadi iz Grada na Dravi ulazi u lošem raspoloženju, doživjeli su četiri poraza u posljednjih pet utakmica i definitivno su ispali iz borbe za prvaka. “U lošem smo rezultatskom nizu, ekipa mora reagirati. Protivnik je neugodan, s Osijekom smo najteže igrali ove sezone, gledajući najbolje momčadi u ligi. Osijek je odlično vođena ekipa, uvijek neugodan protivnik,” kazao je trener Rijeke Goran Tomić u najavi utakmice.

“Imamo i mi svoje ciljeve koje moramo ostvariti, ne zanimaju nas ambicije Osijeka. Želimo sezonu završiti pobjedama, hvala našoj vjernoj publici što nas i dalje bodri, odužit ćemo im se pravim pristupom.”

Dosad su njihove Čvrste i tvrde utakmice uz puno borbe, prekida, prekršaja, oprezne igre bez srljanja. U prvom susretu na Rujevici bilo je 0-0, a u Gradskom vrtu Osijek je dvaput slavio po 1-0. No utakmica koja je definitivno obilježila njihove okršaje je susret u polufinalu Kupa koji je završio 3:2 i odlučen je u produžetku.

“Sigurno su sve utakmice s njima u prvenstvu bile ravnopravne gdje je jedan detalj odlučivao. U Kupu smo ih na vrijeme otvorili pa se utakmica rasplamsala i bila je zanimljiva. Sigurno su to utakmice u kojima neki detalji odlučuju. Siguran sam da ćemo biti pravi i pokazati dobru igru, ali da će nas rezultat razveseliti, a ne kao u prošlim utakmicama kada smo nešto više zaslužili, a nismo ništa dobili”, kazao je trener Rijeke.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI