‘TORCIDA HARA SRBIJOM I DEMOLIRA PUMPE’: Srbi podivljali zbog ustaških znakova i navijačkih natpisa

screenshot

Čini se kako su se navijači Hajduka malo zaigrali na putu do Bugarske, gdje Hajduk u četvrtak igra protiv Slavije iz Sofije svoju uzvratnu utakmicu kvalifikacija Europske lige. Naime, srpski mediji prenose kako je veća skupina torcidaša koja je putovala u koloni od 30 automobila i kombija, stala na benzinskoj pumpi na autoputu kod Vrčina i tamo napravila nered.

Jedna od najopasnijih navijačkih grupa Torcida iz Splita, u koloni od 30 automobila i kombija s oko 200 navijača, protekle noći napravila je kaos na pumpi “Mol” na autoputu kod Vrčina, gdje su se zatekli na putu ka Sofiji, gdje u četvrtak splitski Hajduk igra meč protiv Slavije”, piše to Kurir.

Srbi tvrde kako su torcidaši iskalili svoj bijes uništavajući sve oko sebe i kako su pritom polomili što su stigli i pokrali sve što im je trebalo. Srpski mediji tvrde da su odnijeli veliku količinu alkoholnih pića, cigareta, hranu, ali naglašavaju da nitko od radnika pumpe nije stradao.

Oni su se negdje oko četiri sata ujutro zaustavili na pumpi, a potom krenuli u pljačku”, piše Kurir.

Srbe je posebno naljutilo to što su nakon ‘završenog posla’ navijači Hajduka iscrtali pumpu grafitima na kojima piše Torcida, ali su također istakli i ustaški grb.



Ipak, srpska policija demantirala je medije i rekla kako nije bilo demoliranja. “Nije bilo demoliranja. Policiji je prijavljeno da su navijači sa obilježjima kluba Hajduk iz Hrvatske ušli, uzeli veću količinu pića i udaljili se ne plativši to piće. Dakle, nije bilo nikakvog narušavanja reda i mira”, rekli su iz srpske policije, prenosi Kurir.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI