TORCIDAŠ ‘NAVALIO’ NA KOLINDU: Podsjetio je na neugodan događaj! ‘Je li ti sada orjunaš Jerko dobar?’

Foto: Cropix

U Spaladium Arenu je na finale prvenstva Europe u vaterpolu došla i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Htjela je nakon utakmice pozdraviti i zagrliti izbornika Ivicu Tucka. To je na kraju i učinila, a nedaleko njih slavio je jedan od najvećih aduta Jerko Marinić Kragić koji je uživao u svakoj sekundi slavlja  u svojem rodnom gradu, a nedugo nakon finala, stigao je i podsjetnik na jednu stariju priču u kojoj je sudjelovao.

U blizini se našao i predsjednik Torcide Ante Bakalić, koji je bivšoj predsjednici dobacio:

“Jel ti sad Jerko Marinić Kragić dobar? Kako donosi Dalmatinski portal. Bio je to podsjetnik na zbivanja dok je trajalo nogometno Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Podsjetimo o čemu se zapravo radi. Tada je zbog bakljade hrvatskih huligana prekinuta utakmica između Hrvatske i Češke koja se igrala na stadionu u Saint-Etienneu na Europskom prvenstvu.  Javnost se zgražala onim što je vidjela, a jedan od uhićenih je bio i Jerko Marinić-Kragić, inače veliki navijač Hajduka.

Na nerede je stigla i reakcija tadašnje predsjednice. Osuđujući ono što se dogodilo, Grabar-Kitarović je izazivače nereda prozvala orjunašima. ‘Za Kolindu sam bio ‘orjunaš’, a dvije godine kasnije pozvala me u predsjednički ured na prijem’, prisjetio se Marinić Kragić ranije ovog ljeta svoje priče dok je razgovarao za 24sata, a ta priča pratila je nekadašnju hrvatsku predsjednicu i nakon završetka finala u Splitu.



Hrvatski vaterpolist je inače sa splitskih Skalica i cijeli život je poznat kao veliki navijač Hajduka. Prema izvorima iz više medija, s Torcidom je znao ići na gostovanja i pratio je Hajduk svugdje po Hrvatskoj, ali i Europi.

Na kraju SP-a, danas 31-godišnji Marinić Kragić slavio je sa suigračima u svojem rodnom gradu, a s Hajdukovom zastavom u rukama, pokazao je i svoju klupsku navijačku strast. Sportska karijera je u međuvremenu rasla, a novo veliko slavlje stiglo je na EP-u kod kuće.  Jerkinoj sreći nije bilo kraja, slavio je burno i veselo zajedno sa svojim suigračima i 900o navijača u Spaladium Areni.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI