Tottenham prekinuo niz Chelsea od 13 pobjeda

screenshot/YouTube

Prvi čovjek utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Ali, a sjajnu predstavu pružio je i dvostruki asistent Christian Eriksen

Erikssen nabacuje, Dele Ali zabija. U utakmici 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je kao domaćin svladao Chelsea s 2-0 (1-0). Time je Tottenham prekinuo niz Chelsea koji je u zadnjih 13 utakmica pobijedio. Prvi čovjek utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Ali, a sjajnu predstavu pružio je i dvostruki asistent Christian Eriksen.

Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela kada je danski reprezentativac odlično ubacio, a mlada zvijezda engleskog nogometa s pet metara svladala je Courtoisa. U 54. minuti slična akcija. Eriksen je ubacio, a Ali udarcem glave zatresao suparničku mrežu.

U nastavku susreta gosti su pokušali izboriti barem bod, međutim nisu uspjeli. Posljednji ligaški poraz ekipa sa Stamford Bridgea je doživjela 24. rujna na gostovanju kod Arsenala (0-3). Chelsea je i dalje vodeći s 49 bodova, Liverpool je drugi s pet bodova manje, a na treće mjesto se probio Tottenham sa 42 boda, koliko ima i Manchester City na četvrtom mjestu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI