TOTTENHAMOV SON ZAVRŠIO U KARANTENI! Morat će se umiješati i Vlada?

Facebook

Nakon odigranih 27 od ukupno 38 kola Premiershipa momčad Jürgena Kloppa suverena je na vrhu tablice sa 79 bodova, čak 22 više od Manchester Cityja koji je na drugom mjestu. Do kraja prvenstva ostalo je 11 kola i izvjesno je da će Liverpool postati prvak.

Ubrzano širenje virusa uzrokovalo je brojne probleme u Serie A, u kojoj je odgođeno niz utakmica, a neke će se igrati bez publike. Nije isključeno ni potpuno otkazivanje prvenstva, a slično vrijedi i za Premiership.

Prema pisanju Daily Telegrapha, ne postoji legislativa koja bi regulirala takve događaje u Premiershipu pa bi se u sve morala uključiti vlada i prekinuti natjecanje na najviše dva mjeseca.

Prekid prvenstva značio bi da bi vodstvo Premiershipa pred sobom imalo dvije mogućnosti. Mogli bi poništiti prvenstvo ili priznati naslov Liverpoolu i u Championship izbaciti tri najslabije plasirane momčadi u ovom trenutku.

U jeku priča o mogućem prekidu prvenstva prvi igrač u Premiershipu završio je u karanteni zbog sumnji na koronavirus, a riječ je o Heungu Min-Sonu.



Son se jučer vratio iz Seula u London, no zbog predostrožnosti nije mogao u klub, već je otišao u karantenu u kojoj će ostati dva tjedna. Odmah nakon izlaska iz aviona brigu o njemu preuzeli su epidemiolozi, a dva tjedna ne smije se družiti s igračima ni posjetiti klupski kamp.

O svemu se oglasio i Jose Mourinho.

“Ovi savjeti da Son ide u karantenu stigli su od vlade. Ne želim više ništa komentirati, ne znam ništa više. Son će morati slušati protokol i nećemo ga vidjeti neko vrijeme”, rekao je Mourinho.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI