TRAKAVICI JE DOŠAO KRAJ? Brozović potpisuje ugovor života i postaje drugi najplaćeniji hrvatski nogometaš

screenshot

Već danima se raspreda o potpisivanju novog ugovora između Marcela Brozovića i Intera. Na dogovor poziva i trener Nerazzura Simone Inzaghi. A čini se da bi se ta višemjesečna trakavica mogla uspješno završiti.

“Broz mora požuriti i potpisati novi ugovor! On voli Inter i sve oko ovog kluba, on je izvanredan igrač i Inter se godinama oslanja na njega. Nadam se da će i Perišić uskoro potpisati. Znao sam da je prvak i pobjednik, ali otkrio sam da je stvarno željan pomoći i učiniti sve što je potrebno, igrajući kao krilni napadač ili kao bočni igrač, kad god se od njega zatraži”, kazao je Inzaghi.



Talijanski novinar Nicolo Schira objavio je da su Inter i Brozović dogovorili uvjete novog ugovora. Brozović je tražio sedam milijuna eura godišnje plaće, milanski je klub nudio znatno manje, ali je dogovor navodno ipak postignut. Vatreni bi trebao potpisati ugovor do 2025. godine, uz plaću od 6 milijuna eura, čime bi postao drugi najbolje plaćen hrvatski nogometaš iza Luke Modrića. Kapetan Hrvatske u Realu zarađuje nešto više od 9 milijuna eura.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI