TREBALI SU MIRNO KRENUTI U NOVU SEZONU: Mbappe ovog ljeta želi otići iz PSG-a

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, Lionel Messi stigao je u PSG i sada bi uz Neymara i Mbappéa trebao tvoriti jednu od najjačih napadačkih trojki koju pamte i oni najzagriženiji nogometni obožavatelji.

Kada su svi mislili kako stvari u Parizu ne mogu na bolje, francuski novinar otkriva da u raju itekako ima problema. I to se u središtu problema našao upravo Kylian Mbappé.

Thibaud Vezirian, novinar koji je dobro upućen u rad PSG-a, objavio je kako mladi Francuz želi napustiti Pariz jer ne želi igrati s Messijem.


Mbappé je čini se ipak malo zahtjevniji igrač, s obzirom na to da uvijek mora biti po njegovom. Ovog se ljeta sukobio s Olivierom Giroudom jer ga je francuski napadač optužio da je – sebičan. Puno je izvolijevao i sada kada je stigao Messi te se osvajanje Lige prvaka čini kao lagan zadatak – on želi otići.

Vezirian je napisao kako Mbappe ovog ljeta želi otići, a ako se to ne dogodi, otići će besplatno sljedećeg ljeta. Čak se predsjednik PSG-a obratio mladom Francuzu na Mesijevom dočeku:“Mbappé je igrač PSG-a i njegova budućnost je poznata. Rekao je da želi kompetitivan tim, pa može li biti kompetitivniji od našeg? Nema više izgovora da napravi bilo što nego da ostane u klubu”, zaključio je Al Khelaifi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI