TREBAMO LI SE ZABRINUTI?! Evo kako je Torcida odgovorila HNS-u na kaznu za ‘Maksove mesare’

screenshot

Hajduk opet plaća kaznu. Naravno, ni zbog koga ili čega drugog, već zbog Torcide. U 22. kolu na Poljudu je gostovala Gorica, a tada je među inima na tribini stajao transparent na kojem je pisalo “Maxovi mesari”.

O tome tko je bio Maks Luburić i što je radio s tim “mesarima” naravno ne treba pričati. Ipak, to valjda nije jasno navijačima Hajduka koji očito ne znaju da disciplinska komisija HNS-a na čelu s Alanom Klakočerom neće progledavati kroz prste ili popuštati. Zašto bi popuštala?

Navedeno je u Klakočerovom priopćenju kakvu je Hajduk kaznu dobio zbog ustaškog koljača koji očito i danas živi među navijačima Hajduka.

“Nakon prikupljenih dodatnih očitovanja i dokaza u disciplinskom postupku od strane svih službi uključenih u organizaciju utakmice vezano na isticanje transparenta s neprihvatljivim sadržajem među pripadnicima navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini te paljenja 18 pirotehničkih naprava tijekom utakmice Hajduk-Gorica, čime su opetovano napravljeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna” stoji u priopćenju Alana Klakočera.

Nije trebalo dugo, a Torcida je odgovorila HNS-u i to onako kako najbolje zna.



“Svim navijačima dolazak je obvezan, ispunimo zapadnu tribinu do posljednjeg mjesta”, poručila je Torcida.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI