TRENER CRVENE ZVEZDE GOVORIO JE O DINAMU! Beograđani su kiksali na Marakani

Bane T. Stojanovic/ATAImages/PIXSELL

Crvena zvezda nije ostvarila prednost koja bi joj mogla jamčiti prolaz u 4. pretkolo, dapače, 1:1 u Beogradu poziva na “mobilizaciju”.

Sudar s Dinamom je zasad sve samo ne izgledan.

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, kaže da nije iznenađen ovakvim scenarijem.

“Momčad Sheriffa je puna talenta, brzine. Sheriff ima stvarno ozbiljnu kvalitetu i brzinu, a mi nismo osvajali duge lopte u sredini. Primili smo jeftin gol iz glupog faula, poslije crveni karton. Momci su dali sve i nemam im što zamjeriti. Napadali smo s igračem manje, stvorili smo nekoliko prilika i poluprilika”, rekao je Stanković.

Nije dobro počelo za Zvezdu, gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca koji je s 20 metara precizno izveo Frank Castaneda, a Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena nakon gužve u 16-ercu.



Strijelac je bio francuski napadač Lois Diony. Od 58. minute je srpski prvak igrao s igračem manje jer je Gabonac Guelor Kanga zaradio drugi žuti karton.

“Ništa još nije gotovo, čeka nas novih 90 minuta. Ući u Ligu prvaka nije lako, stvarno nije lako. Što se uzvrata tiče – borit ćemo se kao lavovi, kao da je 0:0. Nema nam druge. Gol u gostima više ne vrijedi kao prije, to nam daje dodatnu snagu da napadamo i probamo ostvariti dobar rezultat”, rekao je i dodao:

“Mislim da se imamo čemu nadati. Ja vjerujem, a vjeruju i ovi momci. S ovakvom publikom kao večeras, kada su navijači prepoznali moment, da smo s deset igrača, oni su stali iza njih, dali vjetar u leđa, gurali cijelo vrijeme. Mogli smo da dati i taj gol… Idemo dalje, idemo dalje.”

Novinari su ga pitali i za Dinamo.

“Dinamo? Ne, ne želim o tome. Nemam što o tome pričati dok se ovo ne završi!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI