TRENER SANDRE PERKOVIĆ ISKRENO PROGOVORIO O NEUSPJEHU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: ‘To je bila pljuska u lice, očekivali smo medalju’

Foto: CRO POOL / CROPIX

Hrvatska atletičarka Sandra Perković na Svjetskom atletskom prvenstvu osvojila je još jednu medalju. Njezin trener Edis Elkasević ističe kako je ta medalja vrlo važna te se nada još jednom odličju na skorom Europskom prvenstvu, prenosi HRT.

“Ona dosta sebe motivira, takav je sportaš, želi uvijek najbolje i najviše, da ovo sve što radi da voli i da uživa u tome. Prošle godine što je bilo daje dodatan motiv, još više, više se trudi i motivira za dalje”, rekao je Elkasević.

“Ova ju veseli. Dogodilo se prvi put da smo ostali bez medalje i ovo je njezin povratak nazad. Ovo je njezin povratak i dugo godina može biti na vrhu. Europsko prvenstvo je za tri tjedna, sad ćemo potrošiti deset dana da se prilagodimo na vrijeme u odnosu na Ameriku, dobri smo i spremni. Krug u Americi je bio drugačiji i loši. Nadamo se da će biti bolje u Münchenu”, dodao je.

Sandru su najviše poljuljale Olimpijske igre u Tokiju kada je sa četvrtim mjestom ostale bez medalje na velikom natjecanju nakon dugo vremena.

“Ona je potonula zbog ozljede. Najviše je potonula jer je vidjela da ne može trenirati, a drugi mogu. To je bila pljuska u lice, izgubili smo tu medalju, nismo ju osvojili, a očekivali smo ju, najviše od sebe. Na kraju smo, poslije odmora, krenuli i radili u Zagrebu. Ova je medalja kao zlatna jer je nakon povratka, zadnje je bilo četvrto mjesto”, zaključio je Elksaević.Facebook Comments

Loading...
DIJELI