TRENER SHERIFFA OBJASNIO KAKO IH JE MOTIVIRAO KRZNAR: ‘Poručio je da ne želi da utakmica dođe do penala nego da sve želi riješiti u regularnom dijelu’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo nije uspio napraviti čudo te preokrenuti zaostatak od tri pogotka.

Na Maksimiru su hrvatski i moldavski prvak odigrali utakmicu bez pogodaka, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka, slavlje Sheriffa moglo je početi.

Iako je Dinamo bio bolja momčad, iako su stvarali šanse i vodili utakmicu, nikako nisu mogli postići pogodak. Sheriff se disciplinirano branio te vrebao svoju šansu iz kontre.

Trener Jurij Vernidub otkrio je što su njegovi igrači shvatili kao posebnu motivaciju.

“Ja sam večeras vjerojatno najsretniji čovjek. Kad sam dolazio, cilj je bio da uđemo u Ligu prvaka, moj san se sada ostvario. To je bio rad cijele momčadi. Imali smo težak put, a rezultat koji smo ostvarili čini me ponosnim. Pobijedili smo šest utakmica te dali 14 golova, samo dva smo primili. To puno govori”, započeo je Vernidub, a onda dodao:



“Čitao sam intervju Dinamova trenera. Poručio je da ne želi da utakmica dođe do penala nego da sve želi riješiti u regularnom dijelu. Zbog tih riječi nisam morao posebno motivirati igrače, oni su bili strašno raspoloženi. Imali smo problema sa sastavom, ali smo dobro proučili Dinamo. Zaslužili smo Ligu prvaka”, zaključio je.

Napadač Luvannor je dodao:

“Presretni smo, pa za nas je ovo praznik. Ostvarili smo snove svih nas, igrača, trenera, masera, svih nas. Pa ovo je sanjao i naš predsjednik, igranje u Ligi prvaka. Trener nas je sjajno pripremio za obje utakmice i mi smo pokazali karakter”, zaključio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI