TRENER SVIH TRENERA OSTAO GANUT! Prikazan dokumentarac o njemu a on poručio: ‘Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti…’

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Legendarni Miroslav Blažević je na međunarodnom sportskom simpoziju koji je 10. put održan u Sarajevu bio tema u premijerno prikazanom novom dokumentarnom filmu ‘Nikad ispričana priča’. U dokumentarcu se prikazuje životni put legendarnog hrvatskog trenera, a osim osobne priče, film približava i Ćirinu karijeru na klupi.

Nogometni dio priče približava Ćiro sam, ali o njemu govore i brojne zvijezde s terena. Među ostalima, u filmu su Davor ŠukerRobert Jarni i Aljoša Asanović, s kojima je Blažević surađivao u slavnim vremenima izvorne generacije Vatrenih.

Osim hrvatskih zvijezda, u filmu su i one iz dresa reprezentacije BiH, koje su privukle interes na sarajevskom skupu. Svoje mjesto u dokumentarcu našli su Edin Džeko i Miralem Pjanić, najpoznatiji nogometaši naših susjeda.

 

Ćiro nije došao u Sarajevu, bori se s teškom bolešću. Hrvatska trenerska legenda se u povodu premijere dokumentarca javila videoporukom.



Blaževićeve riječi iz obraćanja videoporukom prenio je portal Sport.ba.

‘Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti na Baščaršiji’, rekao je Ćiro, a njegov pozdrav gledatelji filma popratili su velikim pljeskom.

‘Mi Bosanci smo najbolji ljudi na svijetu’, dodao je hrvatski trenerski velikan o zemlji u kojoj je rođen.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI