TRI HRVATSKA KLUBA STARTAJU U KONFERENCIJSKOJ LIGI: Hajduk, Osijek i Rijeka znaju potencijalne prepreke!

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Ovog tjedna čekaju nas prvi nastupi hrvatskih klubova u kvalifikacijama nove Europske konferencijske lige. Hrvatski predstavnici krenut će u drugom kvalifikacijskom kolu, a ako prođu, ždrijebom su saznali moguće protivnike na narednoj prepreci u kvalifikacijama.

Na početku ovosezonskog puta u Europi, Osijek će se sresti s poljskim Pogonom, a prolazak dalje donio bi ogled s pobjednikom susreta CSKA Sofije iz Bugarske i latvijske Liepaje.

Svoje potencijalne buduće prepreke znaju i Hajduk i Rijeka.

Rijeka je jedan od nositelja u trećem kolu kvalifikacija. Ako prođu maltešku Gziru United u drugom kvalifikacijskom kolu, Riječani bi na toj novoj prepreci išli na pobjednika susreta škotskog Hiberniana i andorske Santa Colome.

Hajduk će se u drugom kolu kvalifikacija sresti s kazahstanskim Tobolom, a ždrijeb je odredio potencijalno treće kolo protiv jačeg iz susreta ciparskog Apollon Limassola i slovačke Žiline.



Ako budu uspješni u drugom kvalifikacijskom kolu čije se prvew utakmice igraju u četvrtak hrvatski klubovi bi svoje nove izazove na putu prema glavnom dijelu natjecanja u Uefinoj konferencijskoj ligi imali 5. i 12. kolovoza. To su termini za utakmice trećeg kola kvalifikacija.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI