TUDOR NAKON DEBAKLA U JUVENTUSU IMA NOVI POSAO! Teži debi nije mogao zamisliti, čeka ga Special One

Foto: Pixsell

Bivši hrvatski reprezentativac, a sada trener Igor Tudor kreće u novu avanturu. Nakon što je prošle sezone radio u Juventusu kao pomoćnik Andrei Pirlu, ponovno je dobio priliku kao glavni trener. Tako bi kaon Hajduka, Galatasaraya, PAOK-a i Karabukspora treba sjesti na klupu kap prvi trener nekog kluba.

Hellas Veronu ponovno vodi – Hrvat. Ivan Jurić vodio je odlično  Veronu nekoliko sezona prije nego što je ovoga ljeta otišao u Torino. Verona je već tada razmišljala o Tudoru, ali su se odlučili za Eusebija Di Francesca.

 

Di Francesco je prvi trener u ligama petica koji je dobio otkaz u novoj sezoni, a zamijenit će ga upravo Igor Tudor.

Žele ostati u ligi

Verona je katastrofalno ušla u sezonu, u prva tri kola nisu upisali niti jedan bod i žele izbjeći kaos pravovremenom reakcijom i tu nastupa Tudor. Hrvat je već bio ‘vatrogasac’ u karijeri, kada je u dva navrata izvlačio Udinese od još gorih rezultata. To će mu biti posao i u Veroni, oživjeti ono što se može. Tudor će ovog popodneva i službeno potpisati ugovor, a bio je zapravo prvi i jedini kandidat za klupu Verone.

Nakon službenog predstavljanja, Tudor će na klupi Verone debitirati već ovu nedjelju u 18 sati kada će ugostiti Romu. Na Marc’ Antonio Bentegodi stadionu Tudor će odmjeriti snage s Joseom Mourinhom, što će odmah biti pravi test da pokaže što može. U Veroni ga čeka bivši Vatreni Nikola Kalinić te U21 reprezentativac Ivor Pandur.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI