TUDOR OTJERAO NIZOZEMSKU LEGENDU: ‘Smeta mi u momčadi, bolje mu je da ode…’

Facebook

Nagađalo se da će Tudor na kraju sezone otići iz najtrofejnijeg turskog kluba, ali čini se da će Tudor ipak ostati, štoviše već je počeo slagati momčad za sljedeću sezonu.

Hrvatski strateg, Igor Tudor (39), došao je na klupu Galatasaraya sredinom netom završene sezone i to kao spasitelj koji bi turskog velikana doveo do naslova prvaka. Ipak, završio je dosta neslavno, na četvrtom mjestu s 13 bodova manje od prvaka Bešiktaša.

Nagađalo se da će Tudor na kraju sezone otići iz najtrofejnijeg turskog kluba, ali čini se da će Tudor ipak ostati, štoviše već je počeo slagati momčad za sljedeću sezonu. Ono što je šokirali turske medije i navijače Galate jest da u Tudorovim planovima nema mjesta za legendarnog nizozemskog veznjaka, Wesleyja Sneijdera, na kojeg hrvatski trener više ne računa.

“U moju viziju nogometa ne uklapa se klasična ‘desetka’. Sneijder nije fizički na visokoj razini i kao takav smeta u momčadi”, kazao je Tudor na stastanu sa Upravom, prenose turski mediji.

Nizozemac je član Galatasaraya još od 2013. godine kada je iz Intera prešao za 7.5 milijuna eura. S Galatom je osvojio dva naslova prvaka i tri turska kupa, ali ove sezone često se svađao s Tudorovim prethodnikom, a ni s Tudorom nije imao najbolji odnos.

No, Nizozemac se ne mora bojati za budućnost. Za njega su navodno zaistersirani Valencia, Sevilla i Zenit, a spominje se i nastavak karijere u MLS-u.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI