TUŽNA PRIČA POTAKNULA MALONOGOMETNI TURNIR: Veliko srce poznatog hrvatskog nogometaša

juventus.com

U Slavonskom Brodu organiziran je malonogometni spektakl kojeg je potaknula jedna tužna priča. Izgleda da će ta priča imati sretan završetak. Jedan od aktera je i proslavljeni nogometaš Mario Mandžukić, objavio je portal Dnevno.

Slavni hrvatski napadač, koji je sad u stožeru Zlatka Dalića, bio je jedan od inicijatora spektakla u svom Slavonskom Brodu, a gdje je organizirana utakmica za 26-godišnjeg Elina Mašića.

Riječ je o sinu bivšeg igrača Marsonije, Armina Mašića, koji je nosio bijelo-crni dres sredinom desedesetih, tijekom zlatnih dana tog kluba.


Elin je još kao 19-godišnjak otišao raditi u Njemačku kao medicinski tehničar, no prije tri mjeseca dijagnosticiran mu je tumor na mozgu i potrebna mu je pomoć za troškove skupog liječenja u Njemačkoj.

“Nadam se da će sve ovo danas dati Elinu snage i energije da i on sam pobijedi tu svoju utakmicu”, rekao je Mandžukić.Ivica Olić također je sudjelovao u ovoj akciji.

Na spektaklu je bilo 2100 gledatelja, prodani su i dresovi Arijana Ademija i Darija Melnjaka i skupljeno je oko 55 tisuća kuna. Sav iznos bit će uplaćen u svrhu liječenja 26-godišnjeg Elina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI