TUŽNA VIJEST I NAPRASNI ODLAZAK S PRIPREMA: Izborniku Zlatku Daliću preminuo otac, smjesta se zaputio u Livno

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, otputovao je u Livno nakon što mu je preminuo otac Ivan Dalić,

“S velikom tugom primili smo ovu vijest o odlasku Zlatkovog oca. Zlatku i njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut te mu poručujemo da cijela hrvatska nogometna obitelj stoji uz njega u ovom teškom trenutku. Želimo mu da malu utjehu pronađe u tomu što je otac otišao izuzetno ponosan na sve ono što je Zlatko postigao u životu, kakav je postao čovjek i kakvu je obitelj sagradio. Neka Ivan počiva u miru Božjem”, poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, pozvavši medije i javnost da poštuju privatnost izbornika Dalića u ovom trenutku.

Kustić će predvoditi delegaciju Saveza na posljednjem ispraćaju u Livnu, a do povratka izbornika u reprezentativni kamp, reprezentaciju će voditi Dalićev stručni stožer. Pogreb će biti u srijedu. Prema informacijama koje dopiru iz HNS-a izbornik će se potom vratiti u reprezentativni tabor te će voditi nacionalnu vrstu u Osijeku u susretu s Austrijom u petak ukoliko to bude u stanju.

Hrvatska, podsjetimo, igra četiri utakmice u Ligi nacija u narednih desetak dana, i to protiv Austrije, Danske te dvaput protiv Francuske.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI