TUŽNA VIJEST: Raketa lansiran(a) s planete Barca

Screenshot

Pritisak izolacijom je očito urodio plodom. Španjolski Sport prenosi vijest da je naš Ivan Rakitić pristao na transfer u PSG. Da je Neymar doista brazilski čarobnjak govori i podatak kako bi Ivan u Pariz sa sobom trebao ponijeti i vreću katalonskog novca tešku 113 milijuna funti!

Dio je to “pogodbe” (ucjene) kluba iz Pariza i Blaugrane. Prepoznali su čelnici pariškoga kluba da je Barca ozbiljno zagrizla za Neymara pa osokoljeni glađu mešetara iz Barcelone traže i Francuza Ousmana Dembelea, koji je osobno poručio njemačkom strategu na klupi PSG-a Thomasu Tuchelu da ne želi igrati za Pariz, no tko ga pita. Tuchel je prije PSG-a vodio Borussiju Dortmund a Dembele je prije dolaska u Barcelonu odigrao sezonu za Borussiju Dortmunda pod Tuchelom, pa odatle i Tuchelova ljubav prema ovom igraču.

I dok Dembele koji će zbog ozljede biti van terena pet tjedana ima kakve takve izglede za ostanak u društvu Messija, klub iz Pariza je poručio da želi Rakitića u bilo kojoj kombinaciji.

Peti je to pokušaj Barcelone da udovolji prohtijevima kluba sa Parka prinčeva no vrlo je izvjesno da će netko biti nezadovoljan.

Ivan Rakitić je u Španjolskoj od 2011. godine kada je iz Schalke prešao u Sevillu. Oženio je odabranicu svoga srca 2013., Španjolku Raquel Mauri sa kojom ima dvije djevojčice.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI