U BARCELONI DOBILI SLOM ŽIVACA ZBOG OLMA: ‘Koji je to način komuniciranja njegovog agenta?’ Narušena je diskrecija posla!

Screenshot

Nakon što su iz Barcelone demantirali postojanje ponude prema Dinamu glede transfera Danija Olma, čini se da priča ide dalje. U Barceloni su silno nezadovolni ponašanjem agenta mladog Španjolca, Andyja Bare koji je hrvatsku javnost izvjestio o “službenoj ponudi Barcelone koja je već na stolu Dinama.”

Izgleda da u Barceloni beskrajno cijene diskreciju u poslu i da im taj potez očito nije dobro legao. Osim što uopće nisu poslali ponudu prema zagrebačkom klubu, Barceloni smeta što se i njeno ime koristi u licitaciji oko ovog, bez sumnje, sjajnog igrača. To naposljetku ne mora značiti da će Barcelona odustati od ovog igrača, ali da na ovakav način neće poslovati – to je posve izvjesno. Jer, zaista izgleda da se tu ime Barcelone spomenulo da se digne cijena igraču…

Dinamo za Olma traži četrdesetak milijuna eura, ima informacija i da se Chelsea zainteresirala. Nadalje, katalonski mediji pišu da je Barcelona čak i stopirala pregovore oko Olma jer je sve izašlo u javnost neuobičajenim putem. Isti mediji tvrde da će Barcelona tek na ljeto biti spremna za Olma, a to bi Dinamu moglo biti prekasno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI