U HAJDUKU SE PONAVLJAU CIKLIČKI KRUGOVI: Novi trener je Igor Tudor, kad će on dobiti otkaz?

Facebook

Vjerujem da smo doveli dugoročno rješenje za Hajdukovu klupu. Riječ je o našem bivšem treneru koji je radio po Europi, a i u Hajduku se najduže zadržao u posljednjih 15-20 godina. Uostalom, posljednji trofej nam je donio upravo on”, rekao je Brbić na prigodnoj konferenciji za novinare na kojoj je predstalvjen novi trener Hajduka, Igor tudor.

“Slika govori više od tisuću riječi. Ovo je i za mene emotivan trenutak, a mogu tek misliti kako je njemu. Mislim da ne postoji bolji čovjek za posao koji nas čeka”, bile su riječi šefa struke u Hajduku, Marija Stanića.

. Damir Burić Šolta dobio je otkaz prije nekoliko dana, a novi šeg struke u Hajduku Mario Stanić odlučio se za Igora Tudora s kojim je indošao oko pdineva na Poljud, U Hajduku mijenjaju trenere kao na filmskoj traci, pa se mnogi pitaju koliko bi Tudor uopće mogao ostati na ovoj dužnosti.

Hajduk je u posljednjih 20 godina čak 36 puta promijenio trenera. Da, dobro ste pročitali. Još groznije zvuči podatak da je u zadnjih pet godina promijenjeno čak 11 stručnjaka na klupi. Treneri su u Hajduku kao čarape. A u tih 20 godina, ili zadnjih pet, svejedno je, Hajduk se stropoštao kvalitetom, uspjesima, pa i percepcija javnosti mu je sve manje naklonjena.

Igor Tudor bio je Hajdukov trener prije pet godina. Upućeni tvrda da je dao otkaz u Udineseu samo da bi s dokopao Hajduka, no on s talijanskim klubom zaista nije imao dobre rezultate.



“Dok Hajduk nije prvi, to ne valja. Hajduk mora biti prvak. Dok Hajduk nije prvak, nitko nije zadovoljan. Poznajem dosta igrača, Jairo je igrao kod mene u PAOK-u. U posljednje vrijeme sam pogledao nekoliko utakmica. Vrlo brzo ću pohvatati konce. Možemo pričati o emocijama, o svemu, ali jedino je bitno napraviti Hajduk boljim. Mislim da je sad situacija teža nego kad sam bio prošli put, pritisak je ogroman zbog činjenica da se ništa nije osvojilo. Ima puno struja, jedni su za Burića, drugi za Oreščanina, treći za Kopića. Dajte nam podršku. Ako ne bude Hajduk bolji s nama, sami ćemo otići. Ovo je sedma-osam godina da se traži strpljenje, ljudima je toga sigurno preko glave. Ovdje se ne bi obradovali ni Mourinho, rekli bi da je predefenzivan. Ne bi ni Pep bio po volji, ne bi odgovarala tiki-taka. Rekli su mi svi da sam lud, čak mi se i stari smijao.”

Rekao je to Igor Tudor na svom predstavljanju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI