U KLUBU JE ZBOG MODRIĆA NERED: Procurila priča koja možda sve mijenja! Naš kapetan traži što nije dobio ni Ramos

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski nogometaš, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, još je uvijek van treninga i terena,  jer je u lošem stanju zbog koronavirusa. Datum njegova povratka još nije poznat.

Luka je često u fokusu španjolskih medija, pa je u eter dolazi informacija kako je sve već između Modrića i Reala dogovoreno oko novog ugovora, Marca ju je plasirala prošlog još tjedna.

“Klub je prezadovoljan Lukom Modrićem, a on se u Realu osjeća sjajno i nema namjeru otići. Dogovor je lako postignut”, pisala je Marca.

No čini se da je i tu možda do promjene. El Nacional donio vijest kako su pregovori ipak zapeli. Modrić prema pisanju El Nacionala  želi produženje ugovora na još dvije godine, a tu bi se onda mogao pojaviti problem jer to nikako nije u skladu s politikom kluba.

Nije ga ponudio ni dotadašnjem kapetanu, ikoni Reala iz Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergiju Ramosu prošlo ljeto.



“S Modrićem je nered i u Real Madridu već pričaju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnju obnovu, a Real Madrid nije prihvatio tu premisu čak ni s Ramosom u pregovorima”, stoji u pisanju El Nacionala.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI