U PROMETNOJ NESREĆI ŽIVOT IZGUBIO MLADI NOGOMETAŠ (20): Automobilom udario u betonsko-kameni zid pokraj ceste, pa u nadtrešnicu nakon čega se vozilo prevrnulo na drugu traku ceste

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Strašna vijest stiže s juga Hrvatske! Mladi nogometaš je smrtno stradao, a imao je samo 20 godina. Velolučki Hajduk 1932 se u velikoj tuzi oprašta se od mladića čija je karijera na nogometnim terenima bila tek na početku.

U svojoj tuzi, njegov klub je otkrio da je smrtno stradali mladić David Trifković izgubio život u prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na ulazu u Velu Luku. Za igračke karijere, sudjelovao je u uspjehu njihova kluba u osvajanju prvog mjesta u drugoligaškoj županijskoj konkurenciji.

“David je u svojoj nažalost prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. Županijskoj nogometnoj ligi Dubrovačko-neretvanskoj”, objavio je Hajduk s Korčule.

Policija je otkrila da mladić nije bio vezan sigurnosnim pojasom dok je upravljao automobilom, a također navode kako je mladi nogometaš za upravljačem automobila u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kameno-betonski zid pokraj ceste, a slijedili su udarci u nadstrešnicu i prevrtanje na drugu traku ceste.

“Mladi vozač, koji tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas, od zadobivenih je ozljeda na žalost preminuo na mjestu događaja, dok je njegov suputnik, također 20-godišnjak, koji je za vrijeme vožnje koristio sigurnosni pojas, zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog potreba provođenja očevida promet na ovoj dionici ceste bio je u potpunosti zatvoren do 10:10 sati kada je pušten u promet”, priopćila je policija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI