U REALU UPALJEN ALARM, ANCELOTTI SE HVATA ZA GLAVU! Modrić se vratio ozlijeđen, poznato je koliko će izbivati s terena

Foto: GuliverImage

Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za grandiozni uspjeh naše nogometne reprezentacije i plasman u Final four Lige nacije. Pobjedom protiv Danske i Austrije osvojili su prvo mjesto elitne skupine i plasirali se na Final Four Lige nacije. Modrić je podsjetimo postigao prvi  gol na utakmici protiv Austrije.

No nakon svega stigle su loše vijesti, posebno za Real Madrid u koji se Luka vratio ozlijeđen.

Propustio je i trening Reala a to je izazvalo  i velike glavobolje Carlu Ancelottiju.

Ovaj španjolski list piše da se Modrić vratio s preopterećenjem aduktora te da će zbog toga izbivati između osam i deset dana. Sigurno će propustiti sljedeća dva kola španjolskog prvenstva te utakmicu Lige prvaka protiv Šahtara između ta dva susreta, no u Madridu očekuju da će svakako biti spreman za El Clasico, koji je na rasporedu 16. listopada. U Realu su ovu vijest primili rezignirano, dodaje Marca. Zasigurno nisu sretni zbog ozljede jednog od ključnih igrača, no razumiju Modrićevu privrženost reprezentaciji.

No nije samo Modrić došao ozlijeđen u svoj klub, poznato je naime da se u utakmici protiv Austrije ozlijedio i Modrićev kolega iz vezne linije Vatrenih Marcelo Brozović.

Zbog toga će Brozović mirovati nekoliko tjedana dana, što je naljutilo njegov milanski Inter, ali popularni Broz trebao bi biti posve spreman za Svjetsko prvenstvo u Katru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI