U SRBIJI JE SVE POČELO I ZAVRŠILO VELIKIM KAOSOM! Gledaju Hrvatima u ‘leđa’, a posljednji incident apsolutno sve je nadmašio

Screenshot/YouTube/ArenaSport

Neki će reći da je tako moralo završiti, jer ono što je najava utakmice bila, monotona i krajnje nezanimljiva, morala je završiti skandalom, jer se inače ne bi mogla “prodati na medijskom tržištu”.

Finale kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana pretvorilo se u “rat” na terenu, otvoreni fizički sukobi u oba tabora, izljev – najprizemnijih emocija.

Nakon 120 minuta nikakvog nogomet uslijedilo je raspucavanje penala, a onda – kaos. Do kaosa na penalima došlo je nakon što je Krstović pogodio iz penala za 3:3 Zvezde i ušao u verbalni sukob s golmanom Stojkovićem.


Skidanje gaća i bacanje medalje
Golman Partizana ga je pogodio loptom i zaradio drugi žuti karton. Stojković je ipak ostao na golu i odradio raspucavanje do kraja, ali Zvezda je na kraju slavila s 4:3…

“Jedno finale kupa pretvorilo se u sramotu, u jedno najobičniji reality show”, napisat će određeni mediji, a neki i dodati konkretno koji – u tamošnju slavnu “Zadrugu”. 

Skidanje gaća na ceremoniji, bacanje medalje (neprimjeren potez Marka Gobeljića), sve smo to vidjeli na kraju utakmice, u prvoj “reality nogometnoj ligi” regije, po tome su susjedi apsolutno prvaci.

Uostalom, nedavno je morala reagirati i Uefa i upozoriti ih da ono što se tamo događa “nije najnormalnije”.

“Moramo se obračunati s tom mafijom, pa cijeli nam se svijet smije”, izgovorio je nedavno i srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Može li VAR zakrpati rupe?

 

Može li VAR, koji bi navodno ušao u ligu sljedeće sezone, zakrpati sve ove rupe? Sumnjamo. Liga u susjedstvu bila je obilježena optužbama za namještanje, tako su izvještavali svi njihovi mediji, a ponavljamo uplela se i Uefa, a završnica kupa bacila je još jednu ružnu sliku na tamošnji nogomet.

“Završilo je kako je i moralo, jednim skandalom”, pišu pojedini tamošnji mediji.

I dok se reprezentativni nogomet polako pomiče “s nule” dolaskom novog izbornika, u tamošnjoj ligi trebat će dosta posla da se sumnje i ovakvi primitivni ispadi izbace s menija. I čini se, da se ne ureknemo, da se usporedbe s Hrvatskom po pitanju ovakvih događanja više ne mogu dogoditi, ali nećemo se previše hvaliti. HNL se čini u ovom trenutku “miljama” daleko od susjedstva, ne samo po kvaliteti nogometa…

 

KAKO JE IZGLEDALO SKIDANJE GAĆA NA TERENU POGLEDAJTE – OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI