Uefa dozvolila igranje Lige prvaka na Rujevici, Matjaž Kek potpisuje novi ugovor

Photo:Igor Kralj/PIXSELL

Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka je u ponedjeljak u 12 sati u Nyonu, a Rijeka se nalazi među nositeljima.

U samo jednom danu dvije su dobre vijesti stigle navijačima NK Rijeke, aktualnog nogometnog prvaka Hrvatske. Naime, prvo je iz Uefe stigla službena potvrda kako stadion na Rujevici zadovoljava sve uvjete za nastup u Ligi prvaka.

“Nakon što smo pažljivo provjerili svu dokumentaciju, potvrđujemo kako vaš klub zadovoljava sve kriterije koji stoje u članku 4.01 Pravilnika Lige prvaka za 2017/18. U skladu s člankom 4.05 istog pravilnika, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je vaš klub primljen u Uefinu Ligu prvaka za sezonu 2017/18 i, uspijete li se kvalificirati u fazu po skupinama, i u juniorsku Ligu prvaka”, stoji u priopćenju koje je potpisao generalni tajnik Uefe Theodore Theodoris.

Nakon toga stigla je i najava kako će trener Matjaž Kek idući tjedan potpisati novi trogodišnji ugovor uz opciju produljenja za još dvije godine. Dosadašnji ugovor vrijedio mu je do 15. lipnja, kalkuliralo se hoće li ostati, no čini se kako će ipak odbiti unosne ponude iz Rusije, Turske, Srbije i Kine.

Podsjetimo, ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka je u ponedjeljak u 12 sati u Nyonu, a Rijeka se nalazi među nositeljima. Prve utakmice igraju se 11. i 12. srpnja, a uzvrati su tjedan dana potom.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI