UFC SPEKTAKL S NEOČEKIVANIM EPILOGOM: Veliki McGregor šokirao navijače, teško ga je prebio autsajder

Instagram: Conor Mcgregor

Ipak je to iznenađenje, u UFC spektaklu kroz noć sa subote na nedjelju Conor McGregor je poražen u dvoboju protiv   Dustina Poiriera, Irac je tako doživio slom baš negdje godinu dana nakon što se vratio u borbe. Sjetimo se, prije jedne godine Conor McGregor prebio je Donalda Cerronea, to je bio velik uspjeh za McGregora koji prethodno dugi nije ulazio u Oktogon.  Borba je tada trajala jedva nešto više od pola minute, toliko je bio tada dominantan McGregor.

Sada smo svjedočili posve drugoj priči.  Mc Gregor je čak bio bolji protiv Ceronnea u prvoj rundi, no u drugoj je već potpuno zakazao. Nestao je u ringu-    U toj drugoj seriji McGregor je dobio najprije nezgodan udarac direktom, dok se sabrao primio je još cijelu poplavu teških udaraca,  nije se mogao usredotočiti, pogubio se i jednostavno borbi je bio kraj.  McGregor je baš neugodno razočarao svoje navijače.  Ovo je malo tko očekivao, tako lagan pad proslavljenog Irca.

Održano je kao prednatjecanje ovom velikom dvoboju još nekoliko borbi, evo rezultata:

Dustin Poirier – Conor McGregor (laka)

Dan Hooker – Michael Chandler (laka) – pobjeda nokautom u prvoj rundiJessica Eye – Joanne Calderwood (muha) – pobjeda sudačkom odlukom

Mahmud Muradov pobijedio Andrewa Sancheza – pobjeda u trećoj rundi

Marina Rodriguez pobjedila Amandu Ribas – pobjeda u 2. rundi

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI