UHIĆEN KONTROVERZNI OGNJEN VRANJEŠ! Nećete vjerovati što je ljubitelj četnika ovaj put napravio

instagram

Mukama za bivšeg reprezentativca BiH, Ognjena Vranješa, očito nema kraja. Zbog seks-skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleuošom izbačen je iz momčadi Anderlechta, Robert Prosinečki najurio ga je jer je istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića na ruci, a sada je Vranješ završio u zatvoru.

BiH mediji tvrde kako je priveden u zračnoj luci u belgijskom gradu Charleroiju. Po povratku iz Banje Luke beligijska policija privela je Vranješa jer je ustanovljeno pri kontroli putovnice kako mu je boravišna dozvola istekla, a s obzirom na to da i dalje vodi kao strani državljanin, na kraju je bio primoran noć provesti u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeeju.

U zapisniku je navedeno kako je “zaustavljena osoba tvrdila da je igrač Anderlechta, ali da nije mogla pružiti nijedan dokaz za to”. Policija ga je namjeravala iste noći deportirati u BiH, ali kako letova u tom trenutku nije bilo, Vranješ je smješten u centar u blizini zračne luke iz kojeg je pušten drugo jutro, nakon što se papirologija riješila.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI