UHIĆENO 15 HULIGANA U TUČNJAVI U SREDIŠTU ZAGREBA! Dvojica nogometnih navijača teže ozljeđena, jedan se bori za život!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Policijska uprava zagrebačka objavila je nove detalje navijačkog sukoba koji se u nedjelju popodne dogodio u Zagrebu u Ulici Izidora Kršnjavog.

Iz zagrebačke policije su objavili da od ukupno 50 osoba privedenih u službene prostorije zbog sukoba u Ulici Izidora Kršnjavog, 44 su pripadnika gostujuće navijačke skupine, a šest domaće.

Nad njima se provodi kriminalističko istraživanje po čijem će završetku protiv njih biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanje nereda i sudjelovanje u tučnjavi.

Foto: MUP

“Utvrđena je sumnja da su kao pripadnici navijačke skupine sudjelovali u mnoštvu od oko 100 osoba koje su nasiljem ugrožavale javni red na način da su se u nedjelju, 30. listopada 2022. godine između 13:03 i 13:08 na ulici u Centru (Ulica Izidora Kršnjavoga), zbog obostrane netrpeljivosti suprotstavljenih navijačkih skupina, međusobno fizički sukobili koristeći pri tome razna pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje”, objavili su iz policije.

Također, navode i da je prilikom sukoba ozlijeđeno ukupno 15 navijača, odnosno dva pripadnika domaće navijačke skupine i 13 gostujuće. Dvojica gostujućih navijača teže su ozlijeđena, od kojih je jedan zadobio ozljede opasne po život dok su ozljede ostalih ozlijeđenih navijača za sada okvalificirane kao lakše.Foto: Damir Krajac / CROPIX
Facebook Comments

Loading...
DIJELI