Uskršnji intervju Mamića: Prozivao suce, novinare te se na popisu našao i bivši najbolji igrač svijeta

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Zdravko Mamić gostovao je u Podcast Inkubatoru gdje se pričalo o nogometu, ali i ostalim stvarima kojih se dotaknuo Mamić kao što su hrvatsko sudstvo, novinari, razni dužnosnici, itd.

Rekao je kako ga uspjesi reprezentacije i Dinama jako vesele iako je Hrvatska na smiješan način izgubila od Slovenije, a mlada reprezentacija napravila ogroman uspjeh. Smatra kako bi Dinamo trebao proći Villareal u Europa ligi.

Zdravko Mamić nastavio je pričajući o tome bi li se bavio politikom.

“Moja politika je dobar čovjek, moja domovina koja je napredna, u kojoj se smije i šali, u kojoj možete otići na godišnji odmor na more ili na skijanje. Da se stavljam na stranu neke stranke, oni to nisu zaslužili. Ja sam najveći socijalist na svijetu, pomažem ljudima, dajem ljudima i na njihovoj sam strani’, dodao je Mamić o gledanju je li lijevo ili desno.”, rekao je bivši čelnik Dinama.

Dotaknuo se i medija.



“Mediji po meni udaraju nemilice, 90 posto stvari koje se pišu o meni nisu istinite’, tvrdi Mamić koji je u odgovoru na pitanje o Nacionalu rekao da ga napadaju bez milosti. Napao je i Večernji list za koji je kazao da mu je razočaranje jer je riječ o starim zagrebačkim novinama. To je jedan zločinački list”, vrijeđa Mamić.

Između ostalog, progovorio je i o odnosu s Modrićem.

“U nikakvim smo odnosima, ni dobrima ni lošima. Navijam za njega, on ništa nije postigao slučajno. Već 30 godina živi samo za nogomet, svi drugi u životu su mu suputnici, zbog toga zaslužuje naklon do poda. Ono što ne razumijem je njegova šutnja, meni je to huljski, to nije muški. Ne razumijem kako nije u Zagrebu sazvao ‘presicu’, lupio po stolu i rekao, p… vam m…, Mamić nije lopov. Ja sam se odrekao svojih budućih potraživanja, samoinicijativno sam raskinuo ugovor s Modrićem. Pogledajte što se onda dogodi, ja budem optužen, a jedini ugovor koji je postojao bio je između Modrića i Dinama”, tvrdi Mamić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI