UTAKMICA IZMEĐU OSIJEKA I HAJDUKA BEZ GOLOVA: Dinamo s dva bodova više od Osijeka prvi na ljestvici, Dragovoljac na dnu

foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ua

Utakmica 29. kola Prve HNL između Osijeka i Hajduka prošla je bez golova, prenosi HRT.

Čerbenko je s lijevog krila centrirao, a loptu je na drugoj vratnici dočekao Mierez, no Kalinić je bio spreman.

Lovrić je ubacio iz kornera, a Kleinheisler neprecizno pucao glavom sa 7-8 metara. Prvo uzbuđenje pred domaćim vratima vidjeli smo u 18. minuti, Krovinović je pao u duelu sa Žaperom, a sudac Jović pokazao na bijelu točku. Međutim, nakon asistencije VAR-a promijenio je odluku.

VAR je bio u glavnoj ulozi i u 30. minuti. Jović je prvo pokazao Lovriću drugi žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru poslavši ga u svlačionicu. No, VAR se opet uključio, Jović je otišao provjeriti situaciju i još jednom promijenio odluku. Prvo je poništio Lovriću drugi žuti, a potom pokazao na bijelu točku za Osijek. Caktaš je preuzeo odgovornost, pucao, ali i prebacio cijeli gol.

Možda i najbolju priliku u drugom dijelu Hajduk je imao u 84. minuti. Biuk se probio po krilu te ubacio do Livaje, koji je pridužio do Melnjaka, a ovaj je loše pucao s ruba kaznenog prostora.



Na ljestvici vodi Dinamo sa 60 bodova, dva više od Osijeka koji ima i utakmicu više. Rijeka je treća sa 55 bodova, a Hajduk ima 53 na četvrtoj poziciji, ali i susret manje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI